Naš tim

Hrvoje Čirjak

DIREKTOR

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Sveučilišta u Zagrebu 1999 godine. Poslovnu karijeru započinje u Deloitte & Touche-u početkom 2000 godine gdje tijekom višegodišnjeg radnog iskustva napreduje do mjesta Voditelja tima za pružanje usluga revizije klijentima društva, prvenstveno bankama, društvima za upravljanje investicijskim fondovima i ostalim financijskim institucijama. Početkom 2004 godine prelazi u Getro d.d. na mjesto Voditelja kontrolinga da bi krajem 2004 godine prešao u ICAM d.o.o. na mjesto Financijskog direktora Društva. Tijekom rada u Deloitte & Touche d.o.o. sudjelovao je u pružanju usluga revizije i poslovnog savjetovanja mnogobrojnim klijentima društva odnosno bio aktivni sudionik značajnijih projekata privatizacije društava u Republici Hrvatskoj i regiji. Profesionalna područja uključuju praćenje poslovanja financijskih institucija kroz primjenu Međunarodnih standarda financijskog izvještavanja, upravljanje financijskim rizicima i korporativno financijsko poslovanje.

Kako kupiti i prodati udjel u fondu?

O InterCapital Asset Managementu


  • InterCapital Asset Management je društvo za upravljanje investicijskim fondovima osnovano 2004. godine unutar InterCapital grupa koja je jedna od vodećih financijskih institucija u Jugoistočnoj Europi. U sklopu InterCapital grupe djeluje i investicijsko društvo (Interkapital vrijednosni papiri d.o.o.) kao i društvo za posredovanje u osiguranju u reosiguranju (Interkapital Rizik d.o.o.). Članice grupe imaju značajnu poslovnu aktivnost u Sloveniji, Srbiji, i Bosni i Hercegovini.

InterCapital Asset Management dobitnik je nagrade Udruženja društava za upravljanje investicijskim fondovima za najbolje društvo za upravljanje investicijskim fondovima, a nagradu Udruženja dobio je i za fondove kojima upravlja: Capital One proglašen je najboljim obveznički otvoreni investicijski fond s javnom ponudom tri godine za redom, a Money One dobitnik je nagrade za najbolji kunski novčani otvoreni investicijski fond s javnom ponudom.

InterCapital Asset Management pionir je na hrvatskom fondovskom tržištu u alternativnim (non UCITS) investicijskim fondovima, kao i individualiziranim uslugama kreiranja i vođenja investicijskih portfelja i investicijskog savjetovanja (discretionary i non-discretionary asset management).© InterCapital