Akcija povodom 10 godina CapitalOne fonda

Povodom 10 godina postojanja CAPITAL ONE obvezničkog fonda svi bivši, trenutni i novi udjelničari Fonda će tijekom razdoblja od 1.10. - 31.12.2014. godine moći kupiti udjele u CAPITAL TWO dioničkom fondu te SMART EQUITY fondu bez plaćanja ULAZNE naknade. 


Navedeno znači da kao bivši i trenutni imate a kao novi udjelničari Capital One obvezničkog fonda ostvarujete pravo kupnje udjela u prethodno navedena dva fonda bez plaćanja ulazne naknade propisane Prospektom fonda.

Ostale vijesti


Kako kupiti i prodati udjel u fondu?

O InterCapital Asset Managementu


  • InterCapital Asset Management je društvo za upravljanje investicijskim fondovima osnovano 2004. godine unutar InterCapital grupa koja je jedna od vodećih financijskih institucija u Jugoistočnoj Europi. U sklopu InterCapital grupe djeluje i investicijsko društvo (Interkapital vrijednosni papiri d.o.o.) kao i društvo za posredovanje u osiguranju u reosiguranju (Interkapital Rizik d.o.o.). Članice grupe imaju značajnu poslovnu aktivnost u Sloveniji, Srbiji, i Bosni i Hercegovini.

InterCapital Asset Management dobitnik je nagrade Udruženja društava za upravljanje investicijskim fondovima za najbolje društvo za upravljanje investicijskim fondovima, a nagradu Udruženja dobio je i za fondove kojima upravlja: Capital One proglašen je najboljim obveznički otvoreni investicijski fond s javnom ponudom tri godine za redom, a Money One dobitnik je nagrade za najbolji kunski novčani otvoreni investicijski fond s javnom ponudom.

InterCapital Asset Management pionir je na hrvatskom fondovskom tržištu u alternativnim (non UCITS) investicijskim fondovima, kao i individualiziranim uslugama kreiranja i vođenja investicijskih portfelja i investicijskog savjetovanja (discretionary i non-discretionary asset management).© InterCapital