Capital One i Capital Two bez naknada do 31. lipnja 2014.

Uprava društva InterCapital Asset Management donijela je odluku o ukidanju naknada, te se u promotivnom razdoblju naknade neće naplaćivati.


Za sve uplate i isplate iz Capital One, otvorenog investicijskog fonda s javnom ponudom, koje će se vršiti u razdoblju do 30. lipnja 2014. godine, neće se naplaćivati niti ulazna, niti izlazna naknada, bez obzira na iznos ili rok ulaganja.

Za sve uplate u Capital Two, otvoreni investicijski fond sa javnom ponudom, koje će se vršiti u razdoblju do 30. lipnja 2014. godine, neće se naplaćivati ulazna naknada, bez obzira na iznos ili rok ulaganja.

Ostale vijesti


Kako kupiti i prodati udjel u fondu?

O InterCapital Asset Managementu


  • InterCapital Asset Management je društvo za upravljanje investicijskim fondovima osnovano 2004. godine unutar InterCapital grupa koja je jedna od vodećih financijskih institucija u Jugoistočnoj Europi. U sklopu InterCapital grupe djeluje i investicijsko društvo (Interkapital vrijednosni papiri d.o.o.) kao i društvo za posredovanje u osiguranju u reosiguranju (Interkapital Rizik d.o.o.). Članice grupe imaju značajnu poslovnu aktivnost u Sloveniji, Srbiji, i Bosni i Hercegovini.

InterCapital Asset Management dobitnik je nagrade Udruženja društava za upravljanje investicijskim fondovima za najbolje društvo za upravljanje investicijskim fondovima, a nagradu Udruženja dobio je i za fondove kojima upravlja: Capital One proglašen je najboljim obveznički otvoreni investicijski fond s javnom ponudom tri godine za redom, a Money One dobitnik je nagrade za najbolji kunski novčani otvoreni investicijski fond s javnom ponudom.

InterCapital Asset Management pionir je na hrvatskom fondovskom tržištu u alternativnim (non UCITS) investicijskim fondovima, kao i individualiziranim uslugama kreiranja i vođenja investicijskih portfelja i investicijskog savjetovanja (discretionary i non-discretionary asset management).© InterCapital