Obavijest o izvršenom pripajanju InterCapital Smart pod-fonda i InterCapital Smart II pod-fonda InterCapital Income Plus pod-fondu

Zagreb, 16.05.2017.

InterCapital Asset Management d.o.o. Vas ovim putem obavještava da je sa 16. svibnja 2017. proveden postupak pripajanja InterCapital Smart pod-fonda i InterCapital Smart II pod-fonda InterCapital Income Plus-klasa B pod-fondu.

Nakon izvršenog pripajanja u pod-fondu InterCapital Income Plus je ponovno omogućeno izdavanje, otkup i zamjena udjela.

InterCapital Asset Management d.o.o.

Hrvoje Čirjak,
Član Uprave

Ostale vijesti


Kako kupiti i prodati udjel u fondu?

O InterCapital Asset Managementu


  • InterCapital Asset Management je društvo za upravljanje investicijskim fondovima osnovano 2004. godine unutar InterCapital grupa koja je jedna od vodećih financijskih institucija u Jugoistočnoj Europi. U sklopu InterCapital grupe djeluje i investicijsko društvo (Interkapital vrijednosni papiri d.o.o.) kao i društvo za posredovanje u osiguranju u reosiguranju (Interkapital Rizik d.o.o.). Članice grupe imaju značajnu poslovnu aktivnost u Sloveniji, Srbiji, i Bosni i Hercegovini.

InterCapital Asset Management dobitnik je nagrade Udruženja društava za upravljanje investicijskim fondovima za najbolje društvo za upravljanje investicijskim fondovima, a nagradu Udruženja dobio je i za fondove kojima upravlja: Capital One proglašen je najboljim obveznički otvoreni investicijski fond s javnom ponudom tri godine za redom, a Money One dobitnik je nagrade za najbolji kunski novčani otvoreni investicijski fond s javnom ponudom.

InterCapital Asset Management pionir je na hrvatskom fondovskom tržištu u alternativnim (non UCITS) investicijskim fondovima, kao i individualiziranim uslugama kreiranja i vođenja investicijskih portfelja i investicijskog savjetovanja (discretionary i non-discretionary asset management).© InterCapital