InterCapital Asset Management dobitnik prestižne EuroMoney nagrade

02.03.2021.

InterCapital Asset Management dobitnik prestižne EuroMoney nagrade za najbolje privatno bankarstvo i usluge upravljanja imovinom u Hrvatskoj.

EuroMoney je dodijelio nagradu za najbolje privatno bankarstvo i uslugu upravljanja imovinom u Hrvatskoj InterCapital Asset Managementu (ICAM-u). Uz samu nagradu, InterCapital Asset Management je dodatno nagrađen i u podkategorijama – za društveno odgovorno poslovanje, odnosno investiranje, za najbolji investicijski proces te najbolju alokaciju imovine. Sve su to redom podkategorije koje smo identificirali kao ključne u našem poslovanju te na njima sustavno radimo u želji ostvarivanja najboljih mogućih rezultata za sve naše klijente.

Posebno nas veseli što smo ovu nagradu dobili kao vodeće neovisno društvo u Hrvatskoj u iznimno jakoj bankarskoj konkurenciji.

Vjerujemo da će nam ova nagrada, baš kao i svaka nagrada do sada biti dodatan poticaj kako bismo naše usluge, naše proizvode i našu komunikaciju prema klijentima i dalje nastavili aktivno graditi i razvijati.

Velike zahvale idu cijelom timu bez kojih ova nagrada ne bi bila moguća.

Ponosni smo što smo kao vodeće neovisno društvo u iznimno velikoj bankarskoj konkurenciji osvojili jednu ovako prestižnu međunarodnu nagradu. Vjerujemo da će nam nagrada biti dodatna motivacija na našem putu s ciljem postizanja dugoročno održivih prinosa, vodeći se visoko postavljenim načelima društveno odgovornog poslovanja. Veliko hvala cijelom timu na svakodnevnom velikom zalaganju kako bi se naš posao i odnos s klijentima iz dana u dan, usprkos izazovnom okruženju, mogao neometano odvijati te dodano unaprjeđivati. Ova nagrada stoga nam je putokaz, te ono važnije – velika motivacija za budući rad, izjavio je Ivan Kurtović, predsjednik Uprave.

Želite investirati? Ne znate kako i gdje? Kontaktirajte nas i mi ćemo sve riješiti.

Javite nam se arrow_forward