simpleicon.comCollection Of Flat Icon, Symbols And Glyph Icons
Mali rječnik pojmova
Preuzmite aplikaciju

GENIUS

algoritam vašeg uspjeha

Uz Genius svoje ciljeve možete pretvoriti u stvarnost.
Optimalan financijski plan prilagođen upravo Vašim željama omogućuje Vam da maksimizirate prinose i uspješno ostvarite svoj cilj.

In partnership with:

Preuzmite aplikaciju

Svaka investicija uključuje rizik. Prije početka investiranja informirajte se o rizicima.

Uvod u Genius

S Geniusom kreirajte prilagođen investicijski portfelj iz vlastitog doma, bez stručnog predznanja. Pogledajte što Vam nudi Genius aplikacija.

Analize i zaključci u ovom videu općenite su naravi i ne uzimaju u obzir osobne okolnosti naših ulagatelja. Povijesni prinosi su informativnog karaktera i nisu garancija prinosa u budućnosti.

Svaka investicija uključuje rizik. Prije početka investiranja informirajte se o rizicima.

Zašto ulagati

Bilo da želite novi auto, stan ili sigurniju mirovinu i financijsku stabilnost za Vašu obitelj, ulaganje u portfelj fondova pruža Vam mogućnost da od svog novca dobijete više.

Analize i zaključci u ovom videu općenite su naravi i ne uzimaju u obzir osobe okolnosti naših ulagatelja. Povijesni prinosi su informativnog karaktera i nisu garancija prinosa u budućnosti.

Svaka investicija uključuje rizik. Prije početka investiranja informirajte se o rizicima.

 • Veći i stabilniji prinosi

  Optimizacija i maksimizacija koristi od ulaganja

 • Lakoća uporabe

  Algoritam omogućuje uspjeh Vašeg investicijskog plana

 • Stručni tim

  Znanje, stručnost i budno oko profesionalnog tima brinu se da sve ide glatko

Životne faze

Ciljevi na dlanu

Svijet Vam je na dlanu. Bilo da želite krenuti na nezaboravno daleko putovanje ili uložiti u kvalitetno dodatno školovanje, sada je najbolje vrijeme da uložite u budućnost. Planirate samostalno živjeti u vlastitom stanu, želite nastaviti graditi svoju karijeru pokretanjem vlastitog poslovanja ili ne planirate više raditi nakon 40. godine?

Bez obzira na to koji Vas cilj pokreće, Genius je uz Vas na svakom koraku prema njegovu ostvarenju jer pomno isplanirane investicije i optimiziran financijski plan izrađuje baš po Vašoj mjeri. Vrijeme je na Vašoj strani, iskoristite ga na najbolji način uz Genius.

Vrijeme za sebe

Karijera i marljiv rad važan su dio Vašeg životnog puta, no radite da biste živjeli i ne želite živjeti samo kako biste radili. Sanjate o luksuznom odmoru, o ponekoj nagradi za godine rada ili obiteljskoj kući u kojoj će odrastati Vaša djeca. Što god želite ostvariti – možete.

Genius je Vaš pouzdani financijski savjetnik koji svaki investicijski savjet prilagođava upravo Vama i optimalno upravlja Vašim portfeljem, bilo da sanjate o kući na moru ili novom ljubimcu na četiri kotača. Pametnim ulaganjem možete ostvariti ciljeve o kojima svakodnevno razmišljate, npr. o kvalitetnom obrazovanju Vaše djece, otplati kredita ili ranijoj mirovini, kako biste uživali u bezbrižnim trenutcima s onima koje volite, a to je doista neprocjenjivo.

Bezbrižna mirovina

Pametno ulaganje najbolji je način da ostvarite svoje ciljeve i zasluženo uživate u svojim najboljim godinama! Doznajte što znači pravi odmor i krenite na luksuzno putovanje ili ostvarite ono o čemu ste oduvijek maštali – bezbrižnu raniju mirovinu.

Za svoju djecu želite osigurati kvalitetno obrazovanje ili jednostavno želite ranije otplatiti dugove i olakšati svoju financijsku situaciju? Genius je Vaša prilika da svoje najbolje godine učinite doista najboljima, a uz mogućnost dodatnih uplata skratite put do svojeg cilja i počnite uživati što prije!

Zašto je Genius Vaša najbolja prilika

Tri razlikovne vrijednosti Geniusa

 • 1

  Algoritam
  radi za Vas

  Kreiran prema najvišim svjetskim standardima, Genius izrađuje optimalan financijski plan prilagođen upravo Vama, dok se Vi trebate samo opustiti do ostvarenja Vašeg cilja.

 • 2

  Visoki standardi sigurnosti

  Genius odabire širok spektar investicijskih tema, uravnotežuje Vaš portfelj, a diverzifikacijom uloženih sredstava na više klasa imovine smanjuje rizik za očekivanu razinu prinosa.

 • 3

  Potpuna
  kontrola financija

  Život je danas u stalnom pokretu.
  Pomoću Genius mobilne aplikacije Vaš financijski plan dostupan Vam je gdje god se nalazili, 0 – 24.

 • Cilj
 • Plan
 • Prinosi

Odabir cilja ulaganja

Ovisno o željenom cilju ulaganja i odabranim bitnim parametrima, Genius za Vas kreira optimalan portfelj.

Preuzmite aplikaciju

Optimalan financijski plan krojen po Vašoj mjeri

Uzimajući u obzir Vašu sklonost prema riziku i mogućnosti ulaganja, Genius za Vas stvara detaljan i uravnotežen plan.

Preuzmite aplikaciju

Maksimizacija prinosa i diverzifikacija

Balansiranjem portfelja i diverzifikacijom imovine ulaganjem u veći broj fondova, smanjuje se stupanj rizika za željenu razinu prinosa.

Preuzmite aplikaciju

Financijski kalkulator

Izračunajte potencijalne prinose ulaganja uz pomoć financijskog kalkulatora! Uz različite stupnjeve rizika, te jednokratne i mjesečne uplate na željeno razdoblje, možete izračunati potencijalni prinos koji biste ostvarili kroz Genius.

Tolerancija rizika

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Mjesečne uplate

1.200,00 kn

Jednokratna uplata

90.000,00 kn

Razdoblje ulaganja

10 godina

Unesite e-mail adresu

Ovaj izračun je informativnog karaktera i temeljen je na povijesnim podacima o prinosu koji nisu garancija prinosa u budućnosti. Izračun prikazuje konzervativnije vrijednosti od onih koje nam daju povijesni podaci te ne uzima u obzir Vaše osobne okolnosti koje su u trenutku ovog izračuna nepoznate.

Za precizniji izračun potencijalnih prinosa i izradu optimalnog financijskog plana po Vašoj mjeri koristite Genius aplikaciju, koja će detaljno analizirati Vaše mogućnosti i predložiti najsigurniji put do Vašeg cilja.
Genius usluga po Vašoj mjeri

Ovisno o visini Vaše inicijalne uplate, Genius će za Vas kreirati optimalni portfelj s maksimalnim očekivanim prinosom za Vama prihvatljivu toleranciju na rizike i predložiti najsigurniji put do ostvarenja Vašeg cilja.
Genius mobilna aplikacija je za Vas besplatna, a usluga savjetovanja se ne naplaćuje.

 • Tipovi usluge
 • Struktura
 • Min. – max. portfelj
Starter
ICAM UCITS
HRK 500,00 - 250.000,00
EUR 70,00 - 35.000,00
Gold
ICAM UCITS + ETF (max 30%)
HRK 250.000,00 - 750.000,00
EUR 35.000,00 - 100.000,00
Diamond
ICAM UCITS + ETF (max 40%)
HRK 750.000,00 <
EUR 100.000,00 <