Dodatno smanjena razlika kupovne i prodajne cijene InterCapitalovih ETF-ova na Ljubljanskoj burzi!

InterCapitalovi ETF-ovi su najpristupačnija investicija na Ljubljanskoj burzi. Odličnu priliku za sve investitore na Ljubljanskoj burzi nude još bolje cijene ETF-ova koji prate slovenski indeks SBITOPtr i hrvatski indeks CROBEX10tr.

Ažuriranjem svojih pravila, burza je dopustila da razlika između kupovne i prodajne cijene (eng. Bid i Ask) bude još niža – sada iznosi samo 0,1%.

Naš održavatelj tržišta (Market Maker) će u svrhu osiguravanja likvidnosti nuditi dovoljne količine za kupnju i prodaju. Razlika između kotiranih cijena bit će unutar 0,1% od neto vrijednosti imovine ETF-ova. Time će se osigurati da investitori koji ulože u ETF-ove ostvare prinos još sličniji prinosu samih indeksa SBITOPtr i CROBEX10tr.

Na Ljubljanskoj burzi InterCapital SBITOPtr ETF možete naći pod oznakom ICSLO, a InterCapital CROBEX10tr ETF pod oznakom ICCRO.

ICSLO

ICCROOvaj blog pripremljen je u informativne svrhe na temelju podataka dostupnih i poznatih INTERCAPITAL ASSET MANAGEMENT d.o.o. u trenutku njegove izrade i objave i kao takav podložan je promjenama.

Cjelovit, točan i istinit opis UCITS fondova koji se spominju u ovom blogu, propisanih obveza i povezanih rizika, možete pronaći na web stranici: www.icam.hr/investicijski-fondovi gdje su dostupni i Prospekt i Ključne informacije za ulagatelje svakog fonda na hrvatskom jeziku.

Iznesene informacije, mišljenja, analize, zaključci, prognoze i projekcije isključivo su u informativne svrhe i ne predstavljaju investicijski savjet ili preporuku glede kupnje, držanja ili prodaje financijskih instrumenata, niti ponudu ili poziv na davanje ponude.

Iznesene analize temelje se na javno dostupnim informacijama, koje INTERCAPITAL ASSET MANAGEMENT d.o.o. smatra pouzdanima, ali za čiju potpunost i točnost ne preuzima nikakvu odgovornost kao ni odgovornost ni obvezu davati informacije o promjenama u iznesenim mišljenjima ili informacijama.

Rizici povezani s ulaganjem u financijske, novčane ili investicijske instrumente koji su predmet analize nisu u cijelosti objašnjeni. Investitori trebaju donijeti vlastitu odluku o eventualnom ulaganju bez oslanjanja na blogu iznesene stavove.

Đivo Pulitika

upravitelj fonda
Objavljeno
28. rujna 2023.

Želite investirati? Ne znate kako i gdje? Mi smo tu da Vam pomognemo.

Javite nam se arrow_forward