Obavijest o promjenama Prospekta i Pravila krovnog UCITS fonda

22.07.2019.

Društvo InterCapital Asset Management  d.o.o. (dalje u tekstu: „Društvo“) ovim vas putem obavještava o promjenama Prospekta i Pravila krovnog UCITS fonda koje su izvršene uslijed činjenice da je Društvo osnovalo novi pod-fond InterCapital Euro Area Bond (dalje u tekstu: „Pod-fond“). Stoga je Društvo, u skladu s odredbom članka 12. stavak 3. u vezi s odredbom članka 14. stavak 6. Pravilnika o udjelima UCITS fondova (Narodne novine broj 3/2017 i 41/2017), izmijenilo i dopunilo Prospekt i Pravila krovnog UCITS fonda, te je izradilo i ključne podatke za ulagatelje za novi Pod-fond. Prospekt i Pravila izmijenjeni su u dijelu koji se odnosi na osnivanje novog Pod-fonda. 

Nadalje, ovim putem Društvo, u skladu s odredbom članka 4. Pravilnika o izdavanju odobrenja za osnivanje i upravljanje UCITS fondom te promjene prospekta i pravila UCITS fonda (Narodne novine broj 3/2017 i 41/2017), obavještava o nebitnim promjenama Prospekta koje se sastoje u okolnosti da su kod onih pod-fondova koji su izdali klase udjela dodijeljene ISIN (International Securities Identification Number) oznake za klasu B, odnosno klasu C, te su stoga izvršene odgovarajuće nadopune Prospekta, dok je u preostalom dijelu Prospekt ostao neizmijenjen.


Prospekt i pravila dostupni su ovdje, Ključni podaci za ulagatelje u odnosu na novi Pod-fond dostupni su ovdje, te pozivamo ulagatelje da se upoznaju sa sadržajem navedenih dokumenata.

 

Ivan Kurtović

PREDSJEDNIK UPRAVE

Želite investirati? Ne znate kako i gdje? Kontaktirajte nas i mi ćemo sve riješiti.

Javite nam se arrow_forward