Ukidamo naknadu za InterCapital BET-TRN UCITS ETF!

29.05.2024.

Godinu dana nakon pokretanja InterCapital BET-TRN UCITS ETF i njegovog listanja na Zagrebačkoj (7BET) i Ljubljanskoj (ICBET) burzi, fond je 29.5. izlistan i na Bukureštanskoj burzi!
InterCapital Asset Management time postaje prvi strani izdavatelj na tom tržištu čime nastavljamo našu regionalnu ekspanziju i radimo korak naprijed prema našem cilju – ponuda inovativnih i atraktivnih proizvoda na hrvatskom, ali i ostalim regionalnim tržištima.

Kako bismo dodatno potaknuli investitore u InterCapital BET-TRN UCITS ETF, uprava Društva je donijela odluku o ukidanju upravljačke naknade od 29.5.2024. do 31.7.2024. Upravljačka naknada inače iznosi 0,6% godišnje, a do kraja srpnja se neće obračunavati.

 

O InterCapital BET-TRN UCITS ETF-u

ETF prati kretanje BET-TRN indeksa koji uključuje 20 najlikvidnijih i najkvalitetnijih kompanija na rumunjskom tržištu kao što su Banca Transilvania, Hidroelectrica, OMV Petrom i druge. Indeks je u zadnjih godinu dana ostvario preko 53% rasta, čime je svojim investitorima ostvario veći prinos od globalnih indeksa poput S&P500 i STOXX Europe 600.

InterCapital Asset Management d.o.o.

Želite investirati? Ne znate kako i gdje? Kontaktirajte nas i mi ćemo sve riješiti.

Javite nam se arrow_forward