fbpx
simpleicon.comCollection Of Flat Icon, Symbols And Glyph Icons
Mali rječnik pojmova
Preuzmite aplikaciju

GENIUS 2.0: Ulaži za sve što želiš – istovremeno!

APP UPDATE
3 min.

Genius ide punom parom naprijed!
Nova verzija aplikacije donosi najčešće traženu funkcionalnost – ulaganje u više ciljeva (portfelja) istovremeno. Sada možete:

  • ulagati za mirovinu na 30 godina uz npr. rizik 5/10 i mjesečne uplate od 30 EUR
  • ulagati za novi auto na 5 godina uz npr. rizik 7/10 i mjesečne uplate od 50 EUR
  • ulagati za klince i njihovo školovanje na 15 godina uz npr. rizik 4/10 i uplate od 20 EUR
  • i sve ostalo što želite, u isto vrijeme, s različitim parametrima

Ne morate biti ograničeni na ulaganje za samo jednu stvar koju u životu želite. Konačno imate priliku za svaki svoj cilj ulagati prema važnosti i ograničenjima koja sama postavite.

Svaki od tih portfelja ima svoj investicijski plan koji možete besplatno mijenjati. Prilagodite ga kako vam u tom trenutku odgovara, uplate povisite ili smanjite, vremenski period produljite ili skratite…

Koliko portfelja možete imati?

Možete dodati novi portfelj ili izbrisati postojeći. Možete imati neograničeno istovremenih aktivnih portfelja, dok je broj neaktivnih portfelja ograničen na 2. Neaktivan portfelj je onaj koji je kreiran, ali još nije obavljena početna uplata od minimalno 70 EUR.

Kao i dosad, prva uplata je ta koja aktivira uslugu. To znači da vam neaktivan portfelj ne nosi nikakve troškove ili obaveze, jednostavno je spreman i čeka start.

Od ostalih novosti u aplikaciji, sada možete:

  • dodati više tekućih računa/kartica s kojih ćete uplaćivati ili na njih isplaćivati novac
  • odabrati dan u mjesecu na koji želite primati podsjetnik za mjesečne uplate (ako ste ih odabrali)
  • koristiti Dark mode neovisno o postavkama vašeg mobitela
  • svu dokumentaciju (Ugovor itd.) poslati sebi na email

Kako do nove verzije?

Nemate tu puno posla. Ako vam se aplikacije ne ažuriraju automatski, možete kliknuti na ovaj link. Otvaranjem stare verzije Geniusa dobit ćete i obavijest koja će vas poslati na Apple Store ili Google Play, instalirate novu i to je to.

Morate li što posebno učiniti nakon što preuzmete novu verziju?

Ma kakvi.
Odradite običan update aplikacije i to je to. Vaš postojeći portfelj bit će već prikazan na početnoj stranici i radit će kao i dosad. O updateu ćete biti obaviješteni i putem newsletera i push notifikacije na mobitelu.

“VODIČ KROZ GENIUS: Registracija i korištenje aplikacije” je naš novi “how-to” video koji će pomoći da sve prođe glatko i odgovoriti na neka česta pitanja.

Koje nove usluge stižu u Genius?

Redizajn i multiportfelj opcija su temelj i samo prvi korak prema nizu novih usluga i načina investiranja koji dolaze u Genius. Prvih par najtraženijih su:

  • Genius portfelj koji ulaže u ETF-ove
  • Štedni plan

Daljnji razvoj je već u tijeku, a usluge ćemo dodavati i o tome vas obavještavati kako ih finaliziramo. Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno se prijavite na našu Genius Caffe edukaciju! 🙂 



Ovaj blog je promidžbeni sadržaj, pripremljen u informativne svrhe na temelju podataka dostupnih i poznatih INTERCAPITAL ASSET MANAGEMENT d.o.o. u trenutku njegove izrade i objave i kao takav podložan je promjenama.

Cjelovit, točan i istinit opis UCITS fondova koji se spominju u ovom blogu, propisanih obveza i povezanih rizika, možete pronaći na web stranici: www.icam.hr/investicijski-fondovi gdje su dostupni i Prospekt i Ključne informacije za ulagatelje svakog fonda na hrvatskom jeziku.

Iznesene informacije, mišljenja, analize, zaključci, prognoze i projekcije isključivo su u informativne svrhe i ne predstavljaju investicijski savjet ili preporuku glede kupnje, držanja ili prodaje financijskih instrumenata, niti ponudu ili poziv na davanje ponude.

Iznesene analize temelje se na javno dostupnim informacijama, koje INTERCAPITAL ASSET MANAGEMENT d.o.o. smatra pouzdanima, ali za čiju potpunost i točnost ne preuzima nikakvu odgovornost kao ni odgovornost ni obvezu davati informacije o promjenama u iznesenim mišljenjima ili informacijama.

Rizici povezani s ulaganjem u financijske, novčane ili investicijske instrumente koji su predmet analize nisu u cijelosti objašnjeni. Investitori trebaju donijeti vlastitu odluku o eventualnom ulaganju bez oslanjanja na blogu iznesene stavove.

Objavljeno 27. rujna 2023.

Zadnje objave

Blogovi o investiranju mogu biti i razumljivi i zanimljivi. Ne moraju biti puni stručnih termina nakon kojih temu i dalje ne shvaćate. Mi ne kompliciramo.